Megvannak az idei NetAcad Oktatásért díj győztesei

Tavaly a Cisco Hálózati Akadémia 25. születésnapja alkalmából alapítottuk meg 8 meghatározó hazai IT céggel együtt a NetAcad OKTATÁSÉRT díjat, melynek célja azoknak az oktatóknak és intézményeknek az elismerése, akik kiemelkedő szerepet vállaltak és vállalnak a diákok piacképes informatikai tudáshoz juttatásában a Cisco Hálózati Akadémia program keretein belül.

Idén az Informatikai Oktatási Konferencia rendezvényünkön adtuk át az elismerést, melyet minden évben három kategóriában osztunk ki azon oktatóknak és intézményeknek, akik innovatív és kiemelkedő eredményességű munkájukkal meghatározó szerepet vállaltak és vállalnak a diákok piacképes informatikai tudáshoz juttatásában a Cisco Hálózati Akadémia program keretén belül.

Idei díjazottjaink:

  • Az Almási Béla életműdíjat Csontó Béla (DSZC Mechwart András Gépipari és Informatikai Technikum) vehette át, aki az egyik legkiemelkedőbb hálózati oktatással rendelkező iskolában adta tovább tudását évtizedeken keresztül, és rengeteg diákkal gazdagította nemzetközi versenyeinket is!
  • A NetAcad Oktatásért díj oktatói kategóriában 3 kollégát díjaztunk.
    • Dr. Farkas Károlyban (BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar) egy olyan oktató kollégát ismerhettünk meg, aki a felsőoktatásban fantasztikus hozzáállással végzi munkáját, és amerre csak jár, inspirálja környezetét. 2009 óta erősíti a csapatunkat töretlenül, a kitartását pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy az általa megálmodott NetSkills verseny tavaly már 10. alkalommal került megrendezésre.
    • Jámbor Zoltán (Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium) a szakképzési kategóriájában díjaztuk, hiszen a békéscsabai BSZC Nemes Tihamér Technikus és Kollégium kiemelkedő teljesítményű tanára. Elsősorban a Linuxos vonalon mutatta meg hozzáértését, azonban a hálózati irányban is rengeteget hozzátett az oktatáshoz, többek között neki is köszönhető az egyik világbajnoki ezüstérmesünk a kategóriában. 
    • Végezetül a szakképzési kategóriában díjaztuk Pesti Zoltánt (BMSZC Pataky István Híradásipari és Informatikai Technikum), aki már 2001 óra oszlopos tagja az akadémiának, és aktív tagja a közösségünknek. Érdemességét bizonyítja az is, hogy a tavalyi évben az Európa bajnokságot nyerő rendszerüzemeltető versenyzők is az ő szárnyai alatt kezdték meg tanulmányaikat a témában.
  • NetAcad Oktatásért díj intézményi kategóriában a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara került ki győztesként, melyet elsősorban azzal érdemelték ki, hogy a tavalyi NetAcad CyberCup versenyen messze a legtöbb magyarországi induló diák a karról került ki. Ezt követően az európai fordulón pedig az egyetem csapata bravúros szerepléssel hozta el a 2. helyezést.

Minden díjazottnak köszönjük a Cisco Hálózati Akadémia keretében végzett kiemelkedő munkáját és gratulálunk az elismeréshez!

Továbbá szeretnénk köszönetet mondani a NetAcad OKTATÁSI díj megalapításáért partnereinknek is: Ace Network - ALEF - Cisco Magyarország - HTTP Alapítvány - Ingram Micro - 99999 Informatika - Kontron - Magyar Telekom Digital Service Divízió - NTT Magyarország

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »

Hiba | Cisco Hálózati Akadémia - HTTP Alapítvány

Hiba

A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.
slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer