Akadémiai laborberendezések bemutatása és beszerzése

A Cisco Hálózati Akadémia összes képzése gyakrolatorientált, hiszen elsődleges cél, hogy a végzett hallgatók új munkahelyükön azonnal hasznosítható, valódi képességeket sajátítsanak el. A világszinten megvalósított azonos minőségű oktatás egyik meghatározó összetevője az az előírt laborkörnyezet, amit minden adott képzést végző intézménynek biztosítania kell hallgatói számára. Az interneten és a valós munkahelyi környezetben használt eszközökkel megegyező Cisco laborberendezéseket a Cisco Hálózati Akadémia tagsággal rendelkező intézmények a piaci ár töredékéért vásárolhatják meg.

CCNA laborA különböző képzési típusokhoz természetesen eltérő eszközparkot kell biztosítani, de az egyes képzéseken belül is két-három előre összeállított csomag közül választhatnak az akadémiák. A különböző csomagokban helyet kapó eszközök teljesítményükben, bővíthetőségükben ugyan különböznek egymástól, de természetesen mindegyik összeállítás tökéletesen alkalmas a gyakorlati laborfeladatok elvégzésére.

Bár a CCNA, CCNA Security és a CCNP laborok legfőbb alkotó elemei a kis- és közepes válallatok piacára szánt Cisco eszközök (kapcsolók és forgalomirányítók), de ezeken felül szükség van egyéb berendezésekre is. Ezek közül kiemelnénk a Linksys by Cisco otthoni és kisirodai felhasználású készülékeit, valamint a kábelszereléshez és méréshez szükséges eszközöket, melyre a Fluke kínál magas minőségű termékeket.

Az akadémiai Cisco labor egy kisebb helyi hálózat kialakítását teszi szükségessé, amihez a Legrand kábelszerelési anyagait és szerelvényeit (esztétikus és többfunkciós kábelcsatornák, falicsatlakozók, kábelek stb.) szintén kedvezményesen vásárolhatják meg az akadémiák.

A javasolt laborkialakítás és a megvásárolandó csomagok és eszközök darabszáma erősen függ attól, hogy az intézmény egyszerre hány hallgató számára kívánja biztosítani a gyakorlási lehetőséget. CCNA oktatás és 6-10 fős tanulói csoportok esetén például két laborcsomag megvásárlása ajánlott, amiben összesen hat-hat forgalomirányító és kapcsoló található.

Az Cisco laborcsomagok közvetlenül az erre felhatalmazott magyarországi viszonteladóktól szerezhetők be, míg a Fluke eszközök kizrólagos hazai forgalmazója az Equicom Kft. A Legrand kedvezmények érvényesítéséhez itt talál további információt.

Amennyiben további kérdése van a laboreszközökkel vagy azok beszerzésével kapcsolatban, keressen bennünket az akadémia ügyfélközpont oldalán keresztül.

Cisco laborberendezés »

Linksys eszközök »

Fluke eszközök »

Legrand kábelszerelési anyagok és szerelvények »

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »

Hiba | Cisco Hálózati Akadémia - HTTP Alapítvány

Hiba

A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.
slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer