Megvan a platformkonvergencia pontos időpontja: 2024. augusztus 23-25.

Újabb mérföldkőhöz ért a Cisco Hálózati Akadémia skillsforall migrációja, a Cisco bejelentette az eredetileg júliusra tervezett átállás pontos időpontját: 2024. augusztus 23-25.
Augusztus végén a netacad.com és a skillsforall.com felületek egybeolvadnak, az oktatási anyagok és kurzusok egységesen a skillsforall felhasználói élményt követve a netacad.com felületen lesznek elérhetőek. 

EuroSkills nemzeti válogató a Szakma Sztár Fesztivál keretein belül

Befejeződtek a EuroSkills nemzeti válogatók döntői a Szakma Sztár Fesztivál keretein belül, a 2 napos esemény végén ünnepélyesen kihirdették az informatikai rendszerüzemeltető, webfejlesztő és szoftverfejlesztő kategóriák győzteseit is, akik méltán örülhettek az eredményüknek.

infoTanárium foglalkozás - 2024. április 18.

Áprilisi iNFOTANÁRIUM foglalkozásunkon ismét egy nagyon érdekes podcast beszélgetéssel jelentkeztünk, melyben Sisák Zoltán beszélgetett Horváth Ádámmala digitális oktatás véleményformáló szakértőjével. Híreinkben szó volt a múlt hétvégén lezajlott Junior Skills versenyről, melyen mind rendszerüzemeltető, mind szoftverfejlesztő kategóriában győztest hirdettünk. Beszéltünk az április 24-25. között a Szakma Sztár Fesztiválon megrendezésre kerülő EuroSkills 2025 válogatókról, valamint aktuális OTR és ITMP képzéseinkről. Az ágazati alapvizsga Python programozás része kapcsán Reményi Zoltán osztotta meg gondolatait, és bemutatta, hogyan lehet a vizsgázók számára is teljesíthető feladatokkal számonkérni az objektumorientáltság alapismereteit és az objektumok kezelését.

Megvannak az idei NetAcad Oktatásért díj győztesei

Tavaly a Cisco Hálózati Akadémia 25. születésnapja alkalmából alapítottuk meg 8 meghatározó hazai IT céggel együtt a NetAcad OKTATÁSÉRT díjat, melynek célja azoknak az oktatóknak és intézményeknek az elismerése, akik kiemelkedő szerepet vállaltak és vállalnak a diákok piacképes informatikai tudáshoz juttatásában a Cisco Hálózati Akadémia program keretein belül.​​​​​Idén az Informatikai Oktatási Konferencia rendezvényünkön adtuk át az elismerést, melyet minden évben három kategóriában osztunk ki azon oktatóknak és intézményeknek, akik innovatív és kiemelkedő eredményességű munkájukkal meghatározó szerepet vállaltak és vállalnak a diákok piacképes informatikai tudáshoz juttatásában a Cisco Hálózati Akadémia program keretén belül.

infoTanárium foglalkozás - 2024. február 22.

Február 22-én egy rendhagyó iNFOTANÁRIUM foglalkozásra hívtunk titeket.

A foglalkozás első felében a korábbiakhoz hasonlóan megosztottuk veletek a legfontosabb híreket, aktualitásokat.  Szó volta skillsforall migráció legfrisebb híreiről, az Informatikai Oktatási Konferencia 2024 rendezvényünkről, az oktatói továbbképzések kapcsán felmerülő változásokról, valamint arról, hogy milyen anyagok segíthetik munkátokat az ITMP Klubon belül.

A második részben a közvetítést befejezve az "ITMP Klub Cafe"-ban egy webex meeting keretében vártunk titeket és nagy örömünkre igen sokan vettetek részt a közös gondolkodásban, a mindennapi munkátok során felmerülő problémák, helyzetek őszinte kibeszélésében. 

infoTanárium foglalkozás - 2023. december 14.

December 14-i évzáró iNFOTANÁRIUM foglalkozásunkon tartottuk a hazai Cyber Cup verseny sorsolását, melyen értékes ajándékok találtak gazdára.

A foglalkozáson bemutattuk a nemzetközi Cyber Cup verseny döntőjében fantasztikus sikert elért pécsi csapatot, Gyurák Gábor a Pécsi Tudományegyetem Cisco Akadémiájának oktatója mesélt a kampányról, a felkészülésről és a döntőröl. Múlt havi podcast premierünkön a EuroSkills-en elért „Európa legjobbja” cím apropóján Sisák Zoltán segítségével ismerhettük meg  Csőke Jánost. A mostani adásban jött a visszavágó: az egykori tanítvány kérdezte egykori mesterét szakmai életútjáról, a HTTP Alapítványról és nem utolsósorban a szakmai versenyek 15 évének kihívásairól, tapasztalatairól és sikereiről.  ​Végül Reményi Zoltántól kaptunk egy kis összefoglalót arról, hogy mi változott a november végén megjelent KKK-kban.

Oldalak

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »

Hiba | Cisco Hálózati Akadémia - HTTP Alapítvány

Hiba

A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.
slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer