Megvan a platformkonvergencia pontos időpontja: 2024. augusztus 23-25.

Újabb mérföldkőhöz ért a Cisco Hálózati Akadémia skillsforall migrációja, a Cisco bejelentette az eredetileg júliusra tervezett átállás pontos időpontját: 2024. augusztus 23-25.

Augusztus végén a netacad.com és a skillsforall.com felületek egybeolvadnak, az oktatási anyagok és kurzusok egységesen a skillsforall felhasználói élményt követve a netacad.com felületen lesznek elérhetőek. 

A Cisco Hálózati Akadémia a netacad.com-on egy olyan oldalt hozott létre a partnerek és oktatók számára, ahol egy helyen elérhető a konvergenciával kapcsolatos összes információ: Konvergencia Hub

Szeretnénk a zökkenőmentes átállást a magunk részéről mi is támogatni azzal, hogy folyamatosan tájékoztatunk titeket a legfontosabb eseményekről, teendőkről. 

  • A változásokkal kapcsolatban 2024. február 28-án sorra kerülő 1 órás, magyar nyelvű webex előadás keretében hallgathattuk meg Dávid Ákostól a skillsforall migráció újdonságait. Ha lemaradtál róla és szeretnéd visszanézni, megteheted az alábbi linken: cs.co/IPD24

  • Legközelebb május 30-i infoTanárium foglalkozásunkon jelentkezünk az aktualitásokkal. Gyertek el, és legyetek naprakészek!

Ha bármi kérdésetek van, írjatok nekünk az info@http-alapitvany.hu e-mail címre vagy keressetek minket a +36 1 2254702-es telefonszámon.

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »

Hiba | Cisco Hálózati Akadémia - HTTP Alapítvány

Hiba

A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.
slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer